Zeta Glutenfri pasta med rostad tomatsås och burratazeta_logo_svg

3 glutenfria pastarätter

Att hitta goda glutenfria recept är inte alltid det enklaste. Men letar du efter en lättlagad, smarrig och glutenfri pasta? Då har du kommit helt rätt! Här är tre goda pastarätter med glutenfri pasta som blir perfekt al dente.

Zetas glutenfria produkter Äntligen har Zeta lanserat ett glutenfritt sortiment av goda glutenfria produkter av noga utvald kvalitet. Pasta som förblir al dente och behåller sitt tuggmotstånd genom måltiden, läcker pinsa och pizzabottnar samt knapriga brödklassiker som grissini, crostini och mandelskorpor.
Utforska sortimentet här!

Sponsrat innehåll

Glutenfri citronpasta med burrata, kronärtskocka och pistagenötter

Enkel och fräsch vardagslyx - färdigt på bara 20 minuter! Krämig och smakrik pasta med citron, kronärtskocka, krämig burrata och pistagenötter.
Sponsrat innehåll

Glutenfri grekisk pastasallad

Säg en enklare och godare lunch än grekisk pastasallad? Hacka grönsakerna medan pastan kokar, sen är det bara att blanda ihop - perfekt som enkel middag, lunch eller picknickmat.
Sponsrat innehåll

Glutenfri pasta med rostad tomatsås och burrata

En krämig och god pastarätt som får en extra mustig smak genom att du ugnsrostar grönsakerna innan de mixas till en krämig tomatsås. Toppa pastan med krämig burrata för en härlig vardagsmåltid.

Aktuellt

Italienska snittar till sommarfesten
Sponsrat
Zeta Friterade kronärtskockor med citronaioli

Italienska snittar till sommarfesten

Vankas det fest eller sommarmingel?

Allt om vinäger – och så ska du använda den!
Sponsrat
Zeta artikel vinäger header

Allt om vinäger – och så ska du använda den!

Känner du att det är något som saknas? Smaken sitter inte riktigt? Då är det ofta lite syra som behövs! Vinäger är en av de äldsta och mest mångsidiga ingredienserna i matlagningens historia. Den har använts i tusentals år för att tillföra syra, framhäva smaker och bevara mat. Här får du veta allt om vinäger och hur du ska använda den!

Pinsa - 11 enkla och goda recept
Sponsrat
Zeta Pinsa med salami och oliver

Pinsa - 11 enkla och goda recept

Pinsa har senaste åren blivit en riktig snackis! Det är som en blandning mellan pizza och focaccia och degen har en rustik och fyllig smak. Den är busenkel att tillaga och passar lika bra som en hel maträtt eller uppskuren som snittar och tilltugg. Ja, inte konstigt att det blivit så populärt! Här hittar du 11 enkla och goda recept på pinsa!

Olivolja - därför är det bästa valet
Sponsrat
Olivolja därför är det bästa valet header

Olivolja - därför är det bästa valet

Mättat fett, omättat fett och kolesterol är begrepp vi ofta får höra. Men vad är egentligen skillnaden, vilket fett är det "bra" fettet och vad gör att olivolja sticker ut? Här reder vi ut begreppen och förklarar var du hittar de goda fetterna - i dubbel bemärkelse!