Biff á la Odelberg

Biff á la Odelberg
Foto: TV4

Biff á la Odelberg

0

8 ingredienser

1h

Strutsfilé serverad med potatis och rå äggula

Vintips
Jules Muller Pinot Gris Réserve, artnr 71134
**
Stefan bjöd även på**

Tonfisk på sashimi

Magisk vaniljglass

Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4

biff

  • 4 strutsfiléer
  • 6 fasta potatisar
  • 3 gula lökar

Sås

  • 3 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap

Tillbehör

  • 4 äggulor
  • saltgurka
  • riven persilja

Gör så här

  1. Sås Blanda créme fraichen med dijonsenapen till en så ställ kallt.
  2. Biff Hacka strusfiléerna, potatisarna och lökarna i ungefär samma storlek.
  3. Stek dem i en stekpanna tills de är klara.
  4. Servera med en äggula, saltgurka, hackad persilja och såsen.