Biff á la Odelberg

Foto: TV4
Biff á la Odelberg
8 ingredienser
1h
Strutsfilé serverad med potatis och rå äggula
Vintips
Jules Muller Pinot Gris Réserve, artnr 71134
**
Stefan bjöd även på**
Kolla in alla recept på
Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
biff
- 4 strutsfiléer
- 6 fasta potatisar
- 3 gula lökar
Sås
- 3 dl crème fraîche
- 1 msk dijonsenap
Tillbehör
- 4 äggulor
- saltgurka
- riven persilja
Gör så här
- Sås
- Blanda créme fraichen med dijonsenapen till en så ställ kallt.
- Biff
- Hacka strusfiléerna, potatisarna och lökarna i ungefär samma storlek.
- Stek dem i en stekpanna tills de är klara.
- Servera med en äggula, saltgurka, hackad persilja och såsen.