Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil
Foto: Tv4
Ludwig Tjörnemo profilbild
Ludwig Tjörnemo profilbild

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil

5 ingredienser

20 m

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill blir en perfekt rätt till julbuffén.

Ingredienser

portioner
  • 6 potatisar (små)
  • 4 msk gräddfil
  • 6 bitar inlagd sill (löksill)
  • 6 tsk löjrom
  • dill

Gör så här

  1. Koka potatisen med skal. Dela potatisen sedan på mitten och låt svalna.
  2. Fördela gräddfilen på potatishalvorna.
  3. Dela sillbitarna på hälften och lägg en bit på varje potatishalva, toppa sedan med löjrom och dill.