Ostron med rödbetsvinegrette och äpple

Ostron med rödbetsvinegrette och äpple
Foto: Tv4
Kocknas-kamp-2017.Linn-SöderströmMarion Ringborg - KK 2019
Kocknas-kamp-2017.Linn-SöderströmMarion Ringborg - KK 2019

Ostron med rödbetsvinegrette och äpple

0

3 steg att laga

7 ingredienser

10 m

Ostron med rödbetsvinegrette och äpple  blir en lyxig rätt att servera till helgen.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 4 ostron (svenska)
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • olivolja
  • 1 rödbeta, råmixade
  • sherryvinäger
  • salt

Gör så här

  1. Sautera lök och äpple i olivolja och tillsätt mixade råa rödbetor.
  2. Tillsätt sedan vinäger, salt och smaka av med olivolja.
  3. Servera röran på nyöppnade svenska ostron.
TIPS!
läs mer
Mayas dryckestips till Myllymäkis meny

Årets vintrender

Sommelier Maya Samuelsson kikar på vinåret 2021.

Läs mer