Omelettwrap med skagenröra

Omelettwrap med skagenröra
Foto: TV4
Ulrika Davidsson porträtt
Ulrika Davidsson porträtt

Omelettwrap med skagenröra

16 ingredienser

10 m

Superenkel och god omelett som fylls med krämig skagenröra.

Ingredienser

portioner
  • 2 ägg
  • ca 2 msk vatten
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 tsk smör
  • salladsblad
  • sockerärtor

Skagenröra

  • 75 g handskalade räkor
  • 25 g röd stenbitsrom
  • 1 msk rödlök, finhackad
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraîche
  • 1 tsk dill, hackad
  • citronsaft
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Hacka räkorna och blanda med stenbitsrom, rödlök, majonnäs, crème fraiche och hackad dill. Smaka av med citron, salt och svartpeppar.
  2. Blanda ägg, vatten, salt och peppar i en skål. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i smeten. Stek omeletten i någon minut och låt svalna. Lägg på sallad och grönsaker och en klick skagenröra och rulla ihop till en wrap.