Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Kokt färskpotatis med matjessill
Foto: Björn Tesch
Kokt färskpotatis med matjessill
0
Spara
Av:
Markus Aujalay
7
ingredienser
Till förrätt eller på ett fat på en buffé
Fest
Hälsomat
Midsommarmat
Svensk/nordisk mat
Vardagsmiddag
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
400 g färskpotatis
salt
smör, brynt
matjessill, en eller två burkar
0,5 rödlök, finhackad
gräslök
dill
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär matjessillen i bitar och lägg upp på ett fat. Ringla över lite brynt smör.
Garnera med finhackad rödlök och färska örter, till exempel dill och gräslök. Servera med den nykokta potatisen i en skål bredvid.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut