LCHF med hög kvalitet!

LCHQ står för Low Carb High Quality. En kost med lite kolhydrater och högsta möjliga kvalitet, helt enkelt en modernare och mer uppdaterad version av LCHF.

Fredrik Paulún har provat olika dieter och följt forskningen under 20 års tid och har med sin samlade kunskap komponerat ihop recept på mat som han anser ger en optimal hälsa. Detta kallar han för LCHQ - en sund och hållbar låghydratkost som står för Low Carb High Quality. Det är en kost med lite kolhydrater och högsta möjliga kvalitet, en mer uppdaterad version av LCHF skulle man kunna säga. Kost enligt LCHQ ger dig få men hälsosamma kolhydrater, rätt mängd av fett, minskar inflammationer i kroppen och håller dig frisk. Men med LCHQ äter du även en hög andel protein – fisk, kyckling, vilt och annat kött – eftersom det gör dig mättare och gynnar din muskeltillväxt.

LCHQ är enligt Fredrik den ultimata kombinationen av kost och träning – baserat på de senaste vetenskapliga rönen och på så sätt sundare och mer mångsidig än andra dieter.

I boken har Fredrik samlat goda och sunda recept som är en fröjd för både smaklökarna och kroppen! Vad sägs om ugnsgratinerade grönsaker med lax, scampispett eller blåbärspaj med vispgrädde? Här hittar du recept ur boken.

Se fler recept från Fredrik Paulún

Recept ur boken LCHQ