Lax och kål i sojamajonnäs

15 m
4

Krämig förrätt med sojamarinerad lax, kål, sojamajonnäs och rostad lök.

12 september 2015
15 m
4

Du behöver

  • 300 g fin laxfilé
  • 4 dl blandade kålsorter, i mindre bitar
  • 1 röd chili
  • 1 dl rostad lök
  • 1 dl pepparrot, finriven
  • 1,5 dl majonnäs
  • 4 msk soja
  • 20 g färsk ingefära
  • mynta, till servering
  • ingefära, till servering

Gör så här

  1. Skär laxen i skivor, häll på 2 msk soja och låt marinera några minuter.
  2. Blanda majonnäs med riven ingefära och 2 msk soja.
  3. Blanda kålen med sojamajonnäs, skivad lax och chili, smaka av med salt, toppa med riven pepparrot, rostad lök, mynta och ingefära.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept