Lax och kål i sojamajonnäs

11 röster
15 m
4

Krämig förrätt med sojamarinerad lax, kål, sojamajonnäs och rostad lök.

Visa mer
15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 300 g fin laxfilé
  • 4 dl blandade kålsorter, i mindre bitar
  • 1 röd chili
  • 1 dl rostad lök
  • 1 dl pepparrot, finriven
  • 1,5 dl majonnäs
  • 4 msk soja
  • 20 g färsk ingefära
  • mynta, till servering
  • ingefära, till servering

Gör så här

  1. Skär laxen i skivor, häll på 2 msk soja och låt marinera några minuter.
  2. Blanda majonnäs med riven ingefära och 2 msk soja.
  3. Blanda kålen med sojamajonnäs, skivad lax och chili, smaka av med salt, toppa med riven pepparrot, rostad lök, mynta och ingefära.
12 september 2015

laddar fler recept

Laddar fler recept