• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Krämig potatissallad med örter och vitlök

44 röster
30 m
8-10 bufféportioner
Planti Krämig potatissallad med örter och vitlök
Foto: Planti
30 m
8-10 bufféportioner

Du behöver

  • 1 kg fast potatis
  • 1,5 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 1 dl vegansk majonnäs
  • 1 msk grov senap, gärna Johnny´s grovstark
  • 1 rödlök, finhackad
  • 0,5 dl gräslök, finhackad
  • 0,5 dl persilja, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • salt

Gör så här

  1. Skala potatisen och koka den mjuk. Skölj i kallt vatten så att den svalnar. Skär sedan i mindre bitar.
  2. Rör ihop fraichen, majonnäs och senap i en skål.
  3. Hacka rödlök, gräslök och persilja och vänd ner tillsammans med pressad vitlök och potatis.
  4. Smaka av med salt. Garnera med lite hackad gräslök och persilja
31 maj 2019