Krämig gubbröra med Grana Padano

Krämig gubbröra med Grana Padano
Foto: köket.se

Krämig gubbröra med Grana Padano

2

13 ingredienser

30 m

Ta gubbröran till en ny nivå med riven Grana Padano! Vi lovar att det kommer bli en favorit på midsommarbordet. Servera i portionsglas som förrätt eller i en skål som en del av buffén.

läs mer
Grana Padano produkt

Grana Padano tipsar!

Här hittar du fler goda recept och serveringstips från Grana Padano.

Läs mer

Ingredienser

portioner6
  • 2 ägg
  • 4 potatisar
  • 80 g ansjovisfilé
  • 2 msk färsk gräslök, finhackad
  • 2 msk färsk dill, finhackad
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 dl majonnäs
  • 50 g Grana Padano, riven
  • salt
  • svartpeppar

servering

  • färsk gräslök
  • 0,25 rödlök, finhackad
  • 3 rädisor

Gör så här

  1. Koka potatisen och låt den kallna. Koka äggen hårdkokta, ca 10 minuter.
  2. Hacka äggen och potatisen. Låt ansjovisen rinna av och finhacka även den. Blanda tillsammans med resten av ingredienserna.
  3. Servera i glas och toppa med hackad gräslök, finhackad rödlök och tunt skivad rädisa.
TIPS!
läs mer
Grana Padano Grillad lax med potatisallad

Fler tips från Grana Padano!

Här hittar du fler härliga recept med Grana Padano.

Läs mer