Krabba med yuzu, soja, shiso och avokado
Krabba med yuzu, soja, shiso och avokado
14 ingredienser
Underbart god förrätt med krabba i asiatisk stil. Spela klippet för att se hur Markus Aujalay först rensar krabban och sen lagar rätten.
Se Markus Aujalay laga receptet

Ingredienser
- 2 krabbor, plockat kött
Majonnäs
- 1 ägg
- 1 tsk dijonsenap
- 2 msk yuzujuice
- 2 dl rapsolja
- salt
Tapiokapärlor med soja
- tapiokapärlor
- japansk soja
Till servering
- 1 avokado
- shisoblad
- shisokrasse
- krasse, korianderkrasse
- ris, puffat
- sesamfrön
Gör så här
- Koka tapiokapärlor i rikligt vatten ca 10 minuter. Häll av och spola kallt. Lägg i skål och häll på rikligt med soja och låt dra minst 2 timmar.
- Mixa ihop samtliga ingredienser till majonnäsen och smaka av med lite salt. Blanda krabba med lite av majonnäsen. Lägg i stansring och lägg i sojatapioka, puffat ris, sesamfrön.
- Ringla på lite majonnäs och lägg på shisoblad och shisokrasse. Skiva avokado, bränn med brännare och stansa ut. Lägg ovanpå krabban och garnera med korianderkrassse.