Kökets trädgård avsnitt 9 Odla vitlök - Paul närbild i trädgården

Kökets trädgård avsnitt 9: Odla vitlök

Att odla vitlök kräver sitt tålamod och det gäller att inte ha bråttom! Men som den vise säger, den som väntar på något gott... Här i avsnitt 9 odlar Paul både vitlök och ramslök. Kan man odla vitlök från en klyfta i butiken? Det och lite annat spännande tar Paul upp i detta avsnitt och bjuder oss också på sitt allra saftigaste bröd - vitlöksfocaccia.
koket.se
Kökets trädgård avsnitt 9 Odla vitlök - Paul närbild i trädgården

Mer gott med vitlök och ramslök

Odla vitlök hemma – så gör du!
Odla vitlök hemma

Odla vitlök hemma – så gör du!

Vitlök är en våra vanligaste ingredienser och används i oändligt många recept! Så vad vore bättre än att odla vitlök hemma i trädgården eller på balkongen? Här är en enkel guide till att odla din första vitlök!

Hemgjort vitlöksbröd
pampuski

Hemgjort vitlöksbröd

Att servera ett saftigt och krispigt vitlöksbröd sommarens grillning eller till soppan.... eller salladen - det är pricken över i. Här är 7 smarriga tips från våra kockar!

Så odlar du ramslök
Så odlar du ramslök header

Så odlar du ramslök

Välsmakade blad och vackra små stjärnformade blommor, ramslök är både en delikatess och ett vackert inslag i trädgården! Såhär gör du för att odla den vitlöksdoftande gourmetväxten hemma.

Ramslök
Enkel ramslöksmajonnäs

Ramslök

Gör som lyxrestauranger och proffskockar - smaksätt med ramslök! Ramslök i recept kan ersättas med späd purjolök eller gräslök om du inte hittar örten.

Ätbart ogräs - 7 favoriter!
Ätbart ogräs - kirskål

Ätbart ogräs - 7 favoriter!

Ätbara blommor finns det gott om, från kanderade rosblad, lavendel, rallarros, syrén till viol och fläder. Men våra vanligaste dikesväxter går också att ha i paj, sallader, i stekpannan och efterrätter. Här är 7 favoriter!

Alla avsnitt av Kökets trädgård
Kökets trädgård avsnitt 8: Odla rabarber

Alla avsnitt av Kökets trädgård

Här kan du se alla avsnitt från Kökets trädgård med Paul Svensson där han delar sina bästa tips och trix för såväl balkong som trädgård