
Masterclass med Markus Aujalay
Kocken Markus Aujalay håller masterclass och visar dig steg för steg hur du gör för att briljera och lyckas i köket.

6:34
Så här lagar du oxfilé
Markus visar oxfiléns olika delar och till vilka rätter du använder dem. Han visar också hur man gör ett fluffigt och alldeles fantastiskt gott vitlökssmör att servera till.

5:34
Så filéar och tillagar du röding
Se och lär när Markus visar hur du filéer röding och tillagar den på två olika sätt - smältande god i ugn och krispigt stekt i panna.

4:49
Biff Strindberg
Markus lagar den lite bortglömda men väldigt goda rätten Biff Strindberg - panerad biff med lök, ägg och senap.

7:02
Gör din egen garam masala
Hur får man till den mustiga och indiska kryddblandningen garam masala? Spela klippet och se Markus gå igenom valet av kryddor, rostning, mixning och kryddblandningens olika användningsområden.

3:58
Couscous på blomkål
Blomkål är en fantastisk grönsak med många användningsområden. Här visar Markus i sin masterclass hur man gör couscous av den.

5:48
Så gör du egen fiskfond
Förhöj smaken på din fisksoppa eller fiskgryta med egenkokt fiskfond. Spela klippet och se hur du gör. Dessutom visar Markus hur du gör den sydfranska saffranssåsen rouille att servera till fiskrätter.

6:32
Så öppnar du färska pilgrimsmusslor
Markus går igenom tekniken för att öppna pilgrimsmusslor och visar två olika sätt att tillaga dem på.
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren:
Få helskärm
Streama till din tv via Chromecast
Streama till din tv via Apple TV