• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Knäcke med kaviar och äggcrème

Knäcke med kaviar och äggcrème
Foto: TV4
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Knäcke med kaviar och äggcrème

2 steg att laga

9 ingredienser

10 m

Vad är väl godare än en riktigt krispig knäckemacka med rikligt med pålägg till frukost, mellanmål eller fika? Den här versionen med ägg, ansjovis, kaviar och vispad crème fraiche är oslagbar!

Ingredienser

portioner1 portioner
  • 1 skiva knäckebröd
  • 2 ägg, kokta
  • 4 ansjovisfiléer
  • 2 msk crème fraîche, vispad
  • 2 msk kaviar
  • vitpeppar
  • salt
  • 4 blad romansallad
  • 1 knippe gräslök

Gör så här

  1. Riv ägget grovt och hacka ansjovisen. Blanda med crème fraiche och kaviar, smaksätt med vitpeppar och salt.
  2. Lägg lite av crèmen på knäckebrödet och fäst salladsbladet på. Bred på resten av crèmen och strö hackad gräslök över.