Knäcke med kaviar och äggcrème

13 röster
10 m
1

Vad är väl godare än en riktigt krispig knäckemacka med rikligt med pålägg till frukost, mellanmål eller fika? Den här versionen med ägg, ansjovis, kaviar och vispad crème fraiche är oslagbar!

Visa mer
10 m
1

Du behöver

  • 1 skiva knäckebröd
  • 2 ägg, kokta
  • 4 ansjovisfiléer
  • 2 msk crème fraiche, vispad
  • 2 msk kaviar
  • vitpeppar
  • salt
  • 4 blad romansallad
  • 1 knippe gräslök
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Riv ägget grovt och hacka ansjovisen. Blanda med crème fraiche och kaviar, smaksätt med vitpeppar och salt.
  2. Lägg lite av crèmen på knäckebrödet och fäst salladsbladet på. Bred på resten av crèmen och strö hackad gräslök över.
19 februari 2019
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...