Kokta havskräftor och blåmusslor i vitlök och örter

1 röst
10 min
Kokta havskräftor och  blåmusslor i vitlök och örter
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Trevlig bufférätt som även passar bra som förrätt eller tapas.

Visa mer
10 min

Du behöver

  • 1 kg kokta blåmusslor
  • 4 havskräftor kokade och skalade
  • 2 vitlöksklyftor hackade
  • 1 knippe persilja, hackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 tomat skalad och tärnad
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Bryt av ena skalet på musslan så att köttet blir fritt.
  2. Blanda persilja, tomat, vitlök och olja i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  3. Toppa med havskräfta och musselkött och blanda om lite försiktigt.
26 augusti 2008

laddar fler recept

Laddar fler recept