Sätt ugnen på 125° varmluft (100° i vanlig ugn). Skär köttet i långa
breda bitar.
Blanda enbär, peppar och anis och krossa dem till ett fint pulver i en
mortel. Finhacka rosmarinen och blanda den med kryddpulvret.
Salta
köttet och rulla det i kryddblandningen. Rulla sedan in köttet i först
plastfolie och sedan aluminiumfolie som en smällkaramell.
Tillaga
köttet i ugnen till en innertemperatur
av 58°. Ta ut det ur ugnen och låt
det vila i 10 minuter.
Stek baconet. Putsa svampen och finhacka löken och vitlöksklyftorna.
Stek svampen tillsammans med löken och vitlöken. Blanda svampröran
med baconet.
Blanda alla ingredienserna till vinägretten.
Skär köttet i längsgående skivor. Pensla skivorna med vinägrett, strö
över svamp- och baconröran och toppa med ärtskott och sallad. Ringla
lite vinägrett runt köttet och peppra efter smak.