Börja med såsen. Finhacka schalottenlök och stek i oljan utan att den tar färg.
Häll i fiskfond och vitt vin och reducera ner till hälften.
Medan såsen reducerar, skala potatisen och koka tills den är mjuk i lättsaltat vatten.
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa fisken med ägg, vitpeppar, muskotnöt och häll i grädden allt eftersom så att det blir en slät och fluffig konsistens. Smaka av med kryddor och salt.
Forma quenellerna till ägg med hjälp av en stor sked. Tillaga quenellerna i vitt vin i ugnen ca 15 minuter.
När såsen har kokat ner till hälften, tillsätt grädden och fortsätt koka ner till hälften igen.
Stek spenaten i smör och vitlök, smaka av med salt och peppar.
Dela, kärna ur och strimla paprikan fint.
Montera ner smör i såsen tills den får en bra konsistens och smaka av med saffran, salt och peppar.
Häll av och pressa potatisen och smaksätt med salt och vitpeppar.
Lägg upp quenellerna med ett blad spenat och några strimlor paprika på. Häll såsen över quenellerna och servera med den pressade potatisen.