I samarbete med Änglamark

Frukostbärpaj med kardemummayoghurt

1 röst
20 m
4
Änglamark Frukostbärpaj med kardemummayoghurt
Foto: Coop Änglamark

Duka upp en riktig lyxig frukost med frukostpaj på färska bär toppade med granola. Servera med kardemummayoghurt.

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 225 g Änglamark frysta hallon
  • 225 g Änglamark frysta blåbär
  • 1,5 msk potatismjöl
  • 3 dl Änglamark granola
  • 3 msk Änglamark flytande honung

Till servering

  • 4 dl Änglamark naturell yoghurt (eller vaniljyoghurt 3 %)
  • 2 tsk kardemummakärnor, mortlade
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Fördela bären i fyra portionsformar som tål ugnsvärme.
  2. Pudra över potatismjöl och vänd lätt runt med bären. Toppa med granola och ringla över honung. Tillaga högre upp i ugnen tills bären är varma och granolan fått fin färg, 10-15 minuter.
  3. Blanda yoghurt med kardemumma och servera till bärpajen.

laddar fler recept...

Laddar fler recept...