Halstrad lax med mangosalsa: Finhacka koriandern och salladslöken. Kärna ur chilin och finhacka den. Skär tomaterna i klyftor, ta
bort kärnhuset och tärna den.
Finriv skalet från en lime över salsan och pressa i limejuicen. Häll i sockret. Rör salsan så sockret löser sig.
Skär mangon i tärningar och tillsätt den till salsan.
Stek/halstra laxen i panna - ca 3 min på varje sidan. Lägg upp laxen och servera tillsammans med salsan.
Cashew med ananas: Skala ananasen, dela den och skär bort den hårda stocken. Skär den sedan i grova tärningar. Skala ingefäran och grovhacka den. Krossa citrongräset och finhacka det noga. Varm panna och med lite olja i. I med cashewnötterna, citrongräset, ingefäran och ananasen.
5. Låt den puttra i pannan en stund. Låt allt svalna och servera, gärna till en grillad kycklingfilé.