Annikas paleomüsli

Foto: TV4
Annikas paleomüsli
12 ingredienser
25 min
Supergod och nyttig müsli med hasselnötter och pumpafrön. Smaksätts med kokos, kardemumma och kanel.
”Förutom att servera med t ex mandelmjölk så är även denna müslin jättegod som topping på sorbet eller paleoglass” /Annika
Ingredienser
- 2 dl hasselnötter
- 2 dl pumpakärnor
- 1 dl sesamfrön
- 0,5 dl chiafrön
- 1 dl riven kokos
- 1 dl kokoschips
- 1 dl russin
- 0,5 dl kokosolja
- 1 msk malen kanel
- 1 tsk kardemumma
- 1 tsk vaniljpulver
- 1 msk honung
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser förutom russinen i en skål.
- Smält kokosoljan och häll över tillsammans med honungen och rör om så att blandningen blir kletig. Strö ut müslin på en plåt och grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 min. Rör om då och då. Tillsätt russinen när müslin är klar.