Ceviche på kristallbädd

1 röst
30 m
4

En fräsch förrätt som serveras i salladsblad. Ceviche på räkor och pilgrimsmusslor med smak av chili, koriander och lime. 

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 pilgrimsmusslor
  • 1 avokado
  • 0,5 gurka
  • 1 tomat
  • 1 röd chili
  • 0,5 rödlök
  • 200 g räkor, skalade
  • 1 lime, saften
  • 1 citron, saften
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka koriander
  • salt
  • 4 salladsblad
  • krossad is

Gör så här

  1. Strimla pilgrimsmusslorna och hacka alla grönsakerna till fina tärningar. Blanda med räkorna och smaksätt med saften från lime och citron. Smaka av med olivolja, koriander och salt. Fördela blandningen på salladsblad som serveras i en skål med krossad is.
22 augusti 2016

laddar fler recept

Laddar fler recept