I samarbete med Zeta

Burrata med nektariner och rucola

Burrata med nektariner och rucola
Foto: Zeta

Krämig burrata med solmogna nektariner och kryddig ruccolasallad. En perfekt förrätt! Burrata är en extra krämig mozzarella som flyter ut när man skär i den. Burrata är underbart lyxig som antipasto, i förrätt eller i varmrätt.

För fler inspirerande recept från Zeta, klicka här!

13 december 2016
10 m
4

Du behöver

  • 3 mogna nektariner
  • 20 g rucola
  • 1-2 Zeta Burrata (eller Zeta Mozzarella di Bufala Campana D.O.P.)
  • 3 msk Zeta Olivolja Azienda Guerrieri Extra Vergine
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skär nektarinerna i klyftor.
  2. Riv burratan (eller mozzarellan) i bitar med fingrarna.
  3. Blanda nektarinerna och osten med rucola i en skål.
  4. Ringla över olivolja och smaka av med salt och peppar.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Zeta

Visa alla recept från Zeta