I samarbete med Zeta

Bresaola med citron och parmesan

8 röster
5 m
8
Bresaola med citron och parmesan
Foto: Zeta

En förrätt med lite guldkant på mindre än 5 minuter! Bresaola med citron och parmesan.
För fler inspirerande recept från Zeta, klicka här!


Visa mer
5 m
8

Du behöver

  • 2 förp Zeta Bresaola, ca 70 g
  • Zeta Olivolja Azienda Guerrieri Extra Vergine
  • Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P 22 månad
  • citron eller lime
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Ta fram bresaolan ur kylen och låt det med fördel ligga framme en halvtimme. Smaken kommer fram bättre om bresaolan inte är kylskåpskall.
  2. Pressa lite lime eller citron över, ringla på lite olivolja.
  3. Toppa med hyvlad parmesan och lite nymald svartpeppar.
15 december 2016

laddar fler recept

Laddar fler recept