Frithiofssons svartvinbärssnaps

Bengt Frithiofsson
Bengt Frithiofsson

Frithiofssons svartvinbärssnaps

18

3 ingredienser

En riktigt god snaps med smak av svarta vinbär.

Ingredienser

portioner1
  • 0,5 l rent okryddat brännvin
  • 1 dl svartvinbärsblad, späda
  • 0,25 citron, skal

Gör så här

  1. Det här snapsen passar bra till fisk och skaldjur med sin friska svartvinbärs- och citronsmak.
  2. Lägg vinbärsbladen i en flaska tillsammans med några smala strimlor av det yttersta skalet på citronen. Häll över spriten och ställ flaskan i rumstemperatur, gärna i ett soligt fönster.
  3. Låt den stå till sig över dagen och kyl till källarsvalka innan servering.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Elon Nordanro handtag

Skapa ett personligt kök!

Belysning, köksö och handtag - här är tipsen till ett personligare kök

Läs mer