9 magiska desserter med Roy Fares

Krämiga pannacottor, fluffiga mousser och maffiga chokladskapelser. Här hittar du 9 av Roy Fares bästa desserter. Förutom att de är underbart goda och lätta att laga går de flesta att förbereda helt eller delvis.

9 magiska desserter med Roy Fares

Lakritspannacotta med hallonkompott

Smakbästisarna hallon och lakrits in en len pannacotta med yoghurt. Lika poppis hos vuxna som barn! Pannacottan görs på agar agar och är därför gelatinfri.

Roys tiramisu i glas

Tiramisu med kaffedränkta kex varvat med len ägg- och mascarponekräm. Otrolig populär dessert som bara blir bättre om den görs dagen före servering.

Chokladmousse med brownie och kolasås

Chokladmousse med browniebitar, cashewnötter och kolasås dulce de leche på kondenserad mjölk. Ett måste för chokladälskaren.

Pannacotta med salt karamell, nötter och kolasås

Magiskt god dessert där salt karamellpannacotta, kolasås, nötter och vispad grädde tillsammans blir ett perfekt avslut på en god middag.

Äppelkompott med havrekrisp och mascarpone

Höstens godaste äppeldessert! Karamelliserade äpplen med calvados som serveras med havresmulor och mascarponekräm.

Hawaiian dream med vit choklad och ananas

Kokosmousse, vaniljkräm, karamelliserad ananas och rostade kokosflingor. Ja, det här är verkligen en dröm!

Citronmousse med hallon och kokossmulor

Härligt sötsyrlig dessert med citronmousse, kokoscrumble och färska hallon. Nyfiken på hur en vispar italiensk maräng? Här hittar du ett klipp där Roy visar dig steg för steg.

Citronparfait med hallon och italiensk maräng

En syrlig och krämig citronparfait med italiensk maräng, mandelcrumble, hallon och citronkräm rundar av en festlig middag på ett perfekt sätt. Går att förbereda flera dagar i förväg.