Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Yoghurtsill med chili, lime och ingefära
Foto: Stephanie Bjelkstam
Yoghurtsill med chili, lime och ingefära
Betyg: 3.1 av 5 (75 röster)
75
Spara
Av:
Leila Lindholm
Från:
Leilas jul
7
ingredienser
Brunch
Buffémat
Fisk
Midsommarmat
Svensk/nordisk mat
Snittar och tilltugg
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
Håll skärmen tänd
420 g inlagda sillfiléer (5-minutersill)
0,5 röd spansk peppar
0,5 tumstor bit färsk ingefära (cirka 3 cm)
1 limefrukt, skal av
0,5 limefrukt, saft av
svartpeppar, nymalen
2 dl grekisk yoghurt (inte turkisk, den är för krämig i smaken)
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Håll skärmen tänd
Öppna matlagningsläget
Häll av och skiva sillen.
Finhacka chilin och riv ingefäran och limeskalet fint på rivjärn.
Pressa saften av limen och blanda allt i en bunke och sedan med sillen.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut