Kör kycklingköttet med salladslök, soja, risvin, ingefära, salt och peppar i en food processor med korta intervaller (puls) tills det bildats en boll. Stoppa mixen i en spritspåse och kyl.
Won ton-knyten
Lägg ut won ton-plattorna och spritsa motsvarande en matsked kycklingmix i mitten av varje platta.
Fukta kanten på plattorna med ett finger, vik diagonalt över fyllningen och sedan tvärs över för att forma ett litet paket. Försök lämna så lite luft som möjligt för att minska risken att paketen spricker.
Kycklingbuljong
Hetta upp oljan i en stor gryta, bryn kycklingdelarna runt om.
Tillsätt grönsakerna, vänd runt och tillsätt vattnet. Låt koka upp och skumma av.
Sjud på medelhög värme i 4-5 timmar utan lock.
Lyft ur så mycket av kycklingen och grönsakerna som möjligt, sila sedan soppan genom finmaskig sil och sedan genom sil med silduk eller hushållspapper.
Reducera ev. ytterligare för att förstärka smaken.
Servering
Blanchera bok choy i kokande vatten en minut och spola av under kallt vatten.
Koka upp kycklingbuljongen med ingefära, soja, socker och vitpeppar. Lägg i won ton-knytena och sjud i tre minuter.
Lägg ner bok choy i grytan och låt bli varmt.
Lägg upp i skålar och garnera med salladslök och droppa över sesamolja.