Blanda rismjöl, socker, salt och gurkmeja i en stor skål med kokosgrädden. Vispa ner vattnet lite i taget. Låt smeten vila i 10 minuter.
Fyllning
Innan du steker pannkakorna gör du klart fyllningen.
Hetta upp en matsked olja i en wok, fräs löksorterna på låg värme tills de blivit genomskinliga men utan att de tar färg.
Lägg över lökmixen i en bunke och tillsätt fisksås, sesamolja, böngroddar och krabbkött. Blanda och smaksätt med salt och malen vitpeppar.
Servering
Hetta upp woken igen och tillsätt 2 msk olja, när oljan börjar ryka så ta bort den från värmen och täck ytan med olja genom att luta woken från sida till sida.
Häll ur överflödig olja och torka ur woken med hushållspapper. Tricket är att få en tunn film olja som gör att pannkakssmeten kan täcka woken utan att lossna medan pannkakan steks.
Häll ca 1 dl smet i woken och vicka den så att hela woken täcks av ett tunt lager smet, stek tills insidan ”stannat” och undersidan fått färg.
Vik pannkakan dubbel och lägg på ett uppläggningsfat, skeda i en fjärdedel av fyllningen och servera med salladsblad, örter och dippsås vid sidan.