I samarbete med FELIX

Vegetarisk Jansson med cornichons

60 m
4 - 6
Felix vegetarisk Jansson
Foto: köket.se
60 m
4 - 6

Du behöver

  • 1 stor gul lök
  • 800 g potatis
  • 150 g Felix cornichons
  • 100 g ädelost
  • salt
  • 3 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 dl ströbröd
  • smör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala lök och potatis och skär i strimlor. Skiva cornichons på längden.
  3. Varva lök, potatis, cornichons, smulad ädelost och lite salt i en ugnsform. Slå över grädden och mjölken.
  4. Strö över ströbröd och klicka ut lite smör över gratängen.
  5. Grädda i ugnen i ca 45 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept