Kola, fudge, knäck & bräck

Ta del av konditor Sara Aasum Hultbergs hemligheter om hur en gör gudomligt gott godis.

I våra Se & gör-filmer får du knepen för att koka den perfekta kolan, göra den lenaste fudgen och vispa den mest ljuvliga franska nougaten. Dessutom visar Sara hur du tempererar och doppar i choklad samt tipsar om varianter på smaksättning av smörkola. 

Missa inte heller det fantastiska wienernougatbräcket eller världens bästa s'mores fudge. Är du mer tryffel-typen? Spana in Saras receptfilm på vit chokladtryffel med passionsfrukt och kokos, där du dessutom får lära dig att göra fina tryffelägg.

Recepten i filmerna kommer från Saras bok Kola, fudge, knäck & bräck.

Så lyckas du med godiset

Vaniljfudge
Sara Aasum Hultberg
Betyg: 3.5 av 5 (439 röster)

Vaniljfudge

Sara Aasum Hultberg
30 m + 6 h
POPULÄRT
Så tempererar du choklad
Sara Aasum Hultberg
POPULÄRT
Så tempererar du choklad
Sara Aasum Hultberg
Betyg: 4.3 av 5 (24 röster)

Så doppar du i choklad

Sara Aasum Hultberg
Vit chokladtryffel med passionsfrukt
Sara Aasum Hultberg
Betyg: 3.1 av 5 (93 röster)

Vit chokladtryffel med passionsfrukt

Sara Aasum Hultberg
30 m + 6 h
S'mores fudge
Sara Aasum Hultberg
Betyg: 3.5 av 5 (97 röster)

S'mores fudge

Sara Aasum Hultberg
30 m + 6 h
Fransk nougat Montélimar
Sara Aasum Hultberg
Betyg: 3.2 av 5 (77 röster)

Fransk nougat Montélimar

Sara Aasum Hultberg
45 m + 6 h
Tre sätt att smaksätta kola
Sara Aasum Hultberg
Betyg: 3.9 av 5 (25 röster)

Tre sätt att smaksätta kola

Sara Aasum Hultberg
45 m + 6 h