Toast med varmrökt laxröra

45 röster
4
4

Du behöver

  • 400 g varmrökt lax
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl cornichons, finhackade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 3 msk finriven pepparrot + extra till servering
  • 3 msk finskuren dill + extra till servering
  • 4 brödskivor
  • 50 g laxrom
  • smör, att steka i

Gör så här

  1. Bryt ner varmrökt lax i en skål. Blanda med cornichons, rödlök, riven pepparrot, dill, majonnäs och gräddfil. Blanda ihop till en röra och smaka av.
  2. Stek klassiskt rostbröd frasigt i smör. Upp på tallrik, på med laxröran, toppa med forellrom, dill och riven pepparrot.
Tips!
Tommy Myllymäki 2016
21 december 2017

Fler goda recept