Biff á la Odelberg

0 röster
1h
4

Strutsfilé serverad med potatis och rå äggula

Vintips
Jules Muller Pinot Gris Réserve, artnr 71134

Stefan bjöd även på

Tonfisk på sashimi


Magisk vaniljglass



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
1h
4
4 portioner

Du behöver

Biff

  • 4 strutsfiléer
  • 6 potatisar, fasta
  • 3 lökar, gula

Sås

  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap

Tillbehör

  • 4 äggulor
  • saltgurka
  • Riven persilja

Gör så här

  1. Sås Blanda créme fraichen med dijonsenapen till en så ställ kallt.
  2. Biff Hacka strusfiléerna, potatisarna och lökarna i ungefär samma storlek.
  3. Stek dem i en stekpanna tills de är klara.
  4. Servera med en äggula, saltgurka, hackad persilja och såsen.
23 maj 2011
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept