• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Biff á la Odelberg

Biff á la Odelberg
Foto: TV4

Biff á la Odelberg

4 steg att laga

8 ingredienser

1h

Strutsfilé serverad med potatis och rå äggula

Vintips
Jules Muller Pinot Gris Réserve, artnr 71134

Stefan bjöd även på

Tonfisk på sashimi


Magisk vaniljglass



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4 portioner

biff

  • 4 strutsfiléer
  • 6 fasta potatisar
  • 3 gula lökar

Sås

  • 3 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap

Tillbehör

  • 4 äggulor
  • saltgurka
  • riven persilja

Gör så här

  1. Sås Blanda créme fraichen med dijonsenapen till en så ställ kallt.
  2. Biff Hacka strusfiléerna, potatisarna och lökarna i ungefär samma storlek.
  3. Stek dem i en stekpanna tills de är klara.
  4. Servera med en äggula, saltgurka, hackad persilja och såsen.