I samarbete med Abba

Somrig apelsinsill

5 m + vila i kyl
4
Abba apelsinsill
Foto: Abba

Det behöver varken vara nationaldag, midsommar eller jul för att äta denna fräscha sill. Gör sig självklart extra gott till färskpotatis, gräddfil och lite rödlök!

2 juni 2016
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
5 m + vila i kyl
4

Du behöver

  • 1 rödlök
  • 4 msk salladslök, skivad 420 g
  • 1 pkt Abba 5-minuterssill
  • 10 kryddpepparkorn, grovt krossade
  • 4 nejlikor, krossade
  • apelsinskal, rivet eller strimlat

Gör så här

  1. Skala och skiva rödlök. Hacka salladslöken fint. Varva alla ingredienser i en burk.
  2. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock. Låt stå minst 24 timmar innan servering.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba