• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Somrig apelsinsill

11 röster
5 m + vila i kyl
4
Abba apelsinsill
Foto: Abba

Kungshamn, lagrad i bergrum, kunskap, högsta kvalité, lagras likt fint vin vin, gör din egen sill - snabbt och smidigt!

Abba inläggningssill produkt

Det behöver varken vara nationaldag, midsommar eller jul för att äta denna fräscha sill. Gör sig självklart extra gott till färskpotatis, gräddfil och lite rödlök!


Så väljer du ekorätt i fiskdisken
5 m + vila i kyl
4

Du behöver

  • 1 rödlök
  • 4 msk salladslök, skivad
  • 1 förp Abba sill på 5 minuter, filéer
  • 10 kryddpepparkorn, grovt krossade
  • 4 hela nejlikor, krossade
  • apelsin, skalet, rivet eller strimlat

Gör så här

  1. Skala och skiva rödlök. Hacka salladslöken fint. Varva alla ingredienser i en burk.
  2. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock. Låt stå minst 24 timmar innan servering.
2 juni 2016