I samarbete med Abba

Sommarlunch i ett glas

15 m
4
Abba Sill i glas
Foto: Köket.se

Det behöver inte vara midsommar för att äta sill. En varm sommardag är sill i vinglas en perfekt och alldeles lagom lunch. Och perfekt att servera som förrätt i små snapsglas, året om!


6 juli 2016
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
15 m
4

Du behöver

  • 3 dl gräddfil
  • 1 burk sill, din favorit
  • 2-3 msk caviar, finkorning från Abba
  • 1 rödlök
  • 2-3 ägg
  • 1 knippe dill
  • 4 färskpotatisar, små-medelstora
  • 0,5 citron

Gör så här

  1. Skrubba och koka färskpotatisen. Koka äggen.
  2. Häll upp gräddfil, grovhacka färskpotatisen och stoppa ner i gräddfilen. Toppa med hackat ägg, sill, rödlök och dill och pressa lite citron över. Voilà!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba