Solen

På restaurang Solen får man ett oemotståndligt upplägg för en bra måltid: Perfekt pasta, ostdrypande bröd, krispiga pizzor, grillat i olika former, goda röror, mat med mycket färg och hetta, ofta tillagad över öppen eld. Det är klassiska grunder som Adam Dahlberg och Albin Wessman gör något nytt och ytterligare lite godare av. Den här boken är upplagd som en meny på restaurangen – från cocktail till dessert – och kan förstås användas för att bygga såväl menyer som bufféer.

Recept från boken

NYHET
marockanska morötter

Marockanska morötter

Adam Dahlberg, Albin Wessman
40 min
NYHET
Grillad kyckling med solens sallad

Grillad kyckling med solens sallad

Adam Dahlberg, Albin Wessman
45 min
NYHET
sallad med grönkål, gula russin och parmesan

Sallad med grönkål, gula russin och parmesan

Adam Dahlberg, Albin Wessman
30 min
NYHET
Chokladtarte

Chokladtarte

Adam Dahlberg, Albin Wessman
1.5 h + tid i kyl