• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Sillskapsmat - snabbt, gott & enkelt!

1 röst
15-20 m
4-6
Abba sillskapsmat
Foto: Köket.se

Vi väljer ut den allra bästa romen och lagrar den i tunnor i djupa bergrum tills den uppnår perfekt mognad. Med sin fantastiska färg och smak är lyxfaktorn ett otvivelaktigt faktum.

Abba röd stenbitsrom produkt ny
15-20 m
4-6

Du behöver

  • 0,5 kg färskpotatis
  • 1 rödlök, hackad
  • 3-5 msk pesto
  • tunnbröd
  • smör
  • gräslök
  • Abba caviar röd finkornig rom
  • 1 dl gräddfil
  • 1-2 förp Abba Löksill, eller annan valfri smak
  • 1 förp rökt lax (eller rimmad)
  • pepparrotsvisp

Gör så här

  1. Koka potatisen och häll av vattnet. Blanda den hackade rödlöken, gräslöken och peston med potatisen.
  2. Rulla laxbitarna till rullar och dela i flera mindre bitar.
  3. Bryt tunnbröd i små bitar och klicka på gräddfil, lägg en bit lax och toppa med pepparrot.
  4. Serveras med sill och färskpotatis. Extra gott är att grovmosa potatisen på en bit tunnbröd och lite sill ovanpå!
Tips!
Abba sillbuffé

Vill du ha fler goda recept med sill? Klicka här!

12 juli 2016