4 ängschampinjoner (eller stora vanliga champinjon, tunt hyvlade till garnering)
Gör så här
Svampmajonnaise
Stek den rivna svampen gyllene. Lägg i löken och fortsätt steka tills löken är mjuk.
Lägg allt i en mixer tillsammans med resten av ingredienserna. Mixa slät och smaka av med salt, peppar, espelettepeppar och cherryvinäger.
Briocheplättar
Blanda allt i en bunke och rör ihop till en jämn deg. Hetta upp en plättpanna och stek i rikligt med skirat smör.
Salvipicklad kålrabbi
Koka upp ättika, socker och vatten. Dra av från spisen och tillsätt salvia och den tärnade kålrabbin. Låt stå och svalna i minst 1 timme innan serverng.
Svamp
Stek svampen i smör.
Servering
Lägg en klick svampmajonnäs på bricheplätten och toppa med den stekta svampen. Strö över den picklade kålrabbin och täck rätten med tunt hyvlad ängschampinjon.