Pinsa med salami och oliver

Foto: Zeta
Pinsa med salami och oliver
10 ingredienser
15 min
Luftig och spröd botten toppad med krämig mozzarella och salami! Pinsa kan bäst beskrivas som en blandning mellan pizza och focaccia - perfekt som middag, eller uppskuren som snittar innan middagen.
Zeta Pinsa

Zeta Pinsa
Pinsa är ett bröd med fyllig och mustig karaktär, som närmast kan kallas för en blandning av foccacia och pizza.
Läs mer
Ingredienser
- 1 förp Zeta Pinsa
- tomatsås (Gör själv eller köp färdig!)
- 1 förp Zeta Mozzarella
- 1 förp Zeta Salame Napoli
- 1 förp Zeta Burrata
- 1 förp Zeta Cerignolaoliver urkärnade
- 1 kruka basilika
- salt
- nymalen svartpeppar
- Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Intenso
Gör så här
- Sätt ugnen på 250 grader, gärna varmluft.
- Toppa pinsan med tomatsås och mozzarella.
- Grädda i 250 grader, gärna på pizzasten, i 5-7 minuter eller tills brödet och osten fått fin färg.
- Toppa med salami, oliver och basilika.
- Ringla en fruktig olivolja över pinsan innan servering.
TIPS!