Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot

20 m
4
Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot
Foto: Jakob Fridholm
20 m
4

Du behöver

  • 0,5 fänkål
  • 2 pak choi
  • 350 g torkad tagliatelle eller annan pasta
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 300 g varmrökt laxfilé
  • 4 äggulor
  • 4 msk pepparrot, riven

Gör så här

  1. Skiva fänkålen tunt. Skär pak choien i bitar om ca 3 cm.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. Rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Plocka därefter ner bitar av laxen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggulan och pepparroten.
Kommentera receptet

Fler goda recept