Påskens knäckebröd

Påskens knäckebröd
Foto: Tv4
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Påskens knäckebröd

11 ingredienser

10 m

Knäckebröd med ägg, kaviar, sockerstek purjolök och anjovis kommer göra sig fint till påsk!

Ingredienser

portioner
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 msk kaviar, orökt
  • 4 knäckebröd
  • 4 ägg, stekta
  • 0,25 purjolök
  • 1 msk smör
  • 1 tsk strösocker
  • salt
  • vitpeppar
  • 8 ansjovisfiléer
  • 1 knippe dill

Gör så här

  1. Vispa crème fraiche och vänd ner kaviar.
  2. Fördela röran på knäckebröden och lägg på ett stekt ägg.
  3. Skär ner purjolöken och stek den i smör och lite socker. Låt purjolöken ta färg och smaka av med salt och vitpeppar.
  4. Fördela löken ovanpå äggen och toppa med ansjovis och dill.