Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Koka upp grädde, mjölk, socker, vaniljstång och frön. Ställ kastrullen åt sidan och låt blandningen stå och dra i ca 30 minuter.
Blötlägg under tiden gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Ta upp och krama ur dem en aning och låt dem rinna av på hushållspapper.
Sila bort vaniljstången och koka upp grädden på nytt. Flytta kastrullen från värmen, lägg i gelatinbladen och rör om tills de lösts upp. Häll blandningen i 4 portionsformar, ca 8 cm i diameter. Låt svalna och ställ att stelna i kylskåp i ca 3 timmar.
Skölj, snoppa, och skär jordgubbarna i bitar. Skala kiwin och mangon och skär dem i små bitar. Rör samman limeskal och socker i en skål och blanda i frukterna. Låt stå i 15-30 minuter.
Stjälp upp pannacottan på ett dessertfat (peta lite försiktigt, runt om i formarna, med en vass kniv för att få dem att lossna). Lägg en rejäl sked frukt och bär vid sidan om.