Blanda socker, salt och vitpeppar. Gnid in blandningen i fiskfiléerna.
Lägg ihop två filéer med skinnsidan inåt så att tunn ände möter tjock ände. Rulla in fisken i plastfilm och knyt ihop ändarna. Upprepa med de övriga filéerna.
Koka upp en gryta med vatten och ta av från värmen. Lägg fiskpaketen i det varma vattnet och låt ligga i 8 minuter.
Ta sedan upp fisken och låt den svalna.
Sås
Koka upp vattnet igen och doppa ramslöken i vattnet.
Spola sedan ramslöken med kallt vatten och krama ur vattnet.
Bottna en mixerkanna med äggulor, senap, salt, peppar och citronsaft.
Grovhacka ramslöken och tillsätt den i kannan.
Häll på olja och mixa från botten med en stavmixer. Dra stavmixern sakta uppåt tills du har en krämig majonnäs.
Servering
Servera fisken med såsen, grillad sparris och nykokt potatis.