Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Matjessill med krossad potatis, äpple och brynt smör
Matjessill med krossad potatis, äpple och brynt smör
Betyg: 3.38 av 5 (8 röster)
8
Spara
Av:
Fredrik Eriksson
Från:
Nyhetsmorgon
9
ingredienser
20 m
Brunch
Buffémat
Fisk
Så väljer du ekorätt i fiskdisken
Ingredienser
portioner
4 potatisar, nykokta
4 matjessillfiléer
1 Ingrid Marie äpple, fintärnat
1 rödlök, finhackad
2 blad rödkål, finhackade
2 msk kapris
2 msk gräslök, fint skuren
100 g smör
2 dl gräddfil
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Krossa potatisen grovt och bred ut på en tallrik. Lägg ut matjessillen på potatisen
Bryn smöret och tillsätt äpple, lök och kål och fräs det i nån minut i smöret. Tillsätt kapris.
Slå det brynta smöret och alla ingredienser på sillen.
Toppa med gräslök och lite gräddfil.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut