Potatissallad med rostbiff, äpple och pepparrot
Potatissallad med rostbiff, äpple och pepparrot
11 ingredienser
10 min
En fräsch och krämig sallad att äta som huvudrätt eller som del i buffé.
Ingredienser
- 600 g potatis, kokt
- 1 rödlök
- 1 kruka färsk bladpersilja
- 0,5 rött äpple
- 0,5 grönt äpple
- 2 dl matyoghurt
- 2 msk vitvinsvinäger
- salt
- svartpeppar
- färsk pepparrot, riven
- 400 g skivad rostbiff
Gör så här
- Skala och strimla rödlöken.
- Skölj, kärna ur och tärna äpplena.
- Skala och skiva den kokta potatisen.
- Plocka persiljan.
- Marinera löken i vinäger i 5 minuter.
- Blanda i yoghurten och smaksätt med salt och peppar.
- Blanda alla ingredienser och krydda eventuellt mer.
- Riv över rikligt med pepparrot och servera salladen med rostbiffen.