Sparris lindad i serranoskinka med ricotta och chèvrefyllning

POPULÄRT
Sparris lindad i serranoskinka med ricotta och chèvrefyllning
Foto: TV4

Sparris lindad i serranoskinka med ricotta och chèvrefyllning

11

6 ingredienser

En enkel men elegant förrätt som serveras med rostade pinjenötter och balsamvinäger. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Ingredienser

portioner4
  • 12 sparris (tre till varje person)
  • serranoskinka
  • getost, samt ricottaost
  • pinjenötter, rostade
  • balsamvinäger
  • parmesanost, riven

Gör så här

  1. Koka sparrisen.
  2. Blanda getosten med ricottan.
  3. Linda serranoskinkan runt sparrisen och osten.
  4. Strö över lite rostade pinjenötter och stänk på med balsamvinäger.
  5. Strö över parmesanen.