Änglamat med blodstänk

Foto: TV4
Änglamat med blodstänk
5 ingredienser
3h
Fryst toddy med blodgrapejuice och färska bär. /Ma Oftedal
Vintips
Art nr 77 094 Sparkling Santa Ana
**Ma bjöd även på
**
Kolla in alla recept från
Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
- 1 äggula
- 2 msk strösocker
- 0,5 dl grädde
- 1 dl grapefuktjuice
- bär, färska
Gör så här
- Vispa ägg och socker poröst.
- Vispa grädden för sig och blanda försiktigt ihop med äggblandningen.
- Häll upp cirka 2/3 i glasskålar eller glas och ställ i frysen i minst 3 timmar.
- Häll juicen över toddyn och servera med färska bär.