Lax Blanda lax, schalottenlök, citronskal, chili och flingsalt.
Chilimajonnäs Mixa chili och olja slätt.
Vispa ihop äggulor, senap, vinäger och citronskal i en bunke.
Tillsätt chilioljan i en tunn stråle under ständig vispning. Smaka av med salt och eventuellt citronjuice för extra syra.
Sojatapioka Koka taiokapärlorna exakt 7 minuter, spola dem sedan kalla.
Lägg i skål och slå över sojan och låt svälla över natten.
Picklad blomkål Koka upp äppelcidervinäger, vatten, socker och chili. Låt lagen kallna till rumstemperatur. Slå den sedan över blomkålen och låt dra över natten
Khataifideg Skär ner degen i mindre bitar och fritera på låg värme till degen är krispig och gyllenbrun, låt rinna av på papper.
Servering Servera laxtartaren med de olika tillbehören.