Krämig senapssill

Colmans Krämig senapssill
Foto: Eva Hildén

Krämig senapssill

9 ingredienser

10 min

Ingen sillbuffé utan en krämig senapssill, eller hur? Här är ett smakrikt, snabbt och riktigt gott recept att duka från till högtidsbordet.

Ta fram det bästa med Colman’s
Colman’s_produktbild_01

Ta fram det bästa med Colman’s

Colman’s heta, karaktäristiska smak kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 2 förp 5-minuterssill (à ca 400 g)
  • 1,5 msk Grey Poupon dijonsenap
  • 1 tsk colman's senapspulver
  • 1 msk honung
  • 1,5 dl gräddfil
  • 1,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl dill, finskuren
  • salt
  • svartpeppar, nymalen

Gör så här

  1. Häll av och låt sillen rinna av. Skär den i ca 2 cm sneda bitar om den är hel.
  2. Rör ihop dijonsenap, senapspulver och honung till en jämn smet i en bunke. Blanda i gräddfil, majonnäs och dill. Tillsätt sillen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg sillen i en glasburk med lock. Ställ in i kylen minst 1 timme, men gärna över natten.
TIPS!
Fler tips!
Colmans Potatis- och jordärtskocksgratäng med ädelost

Fler tips!

Fler tips och inspirerande recept från Colman's hittar du här!

Läs mer