Krämig senapssill

Colmans Krämig senapssill
Foto: Eva Hildén

Krämig senapssill

9 ingredienser

10 min

Ingen sillbuffé utan en krämig senapssill, eller hur? Här är ett smakrikt, snabbt och riktigt gott recept att duka från till högtidsbordet.

läs mer
Colman’s_produktbild_01

Ta fram det bästa med Colman’s

Colman’s heta, karaktäristiska smak kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 2 förp 5-minuterssill (à ca 400 g)
  • 1,5 msk Grey Poupon dijonsenap
  • 1 tsk colman's senapspulver
  • 1 msk honung
  • 1,5 dl gräddfil
  • 1,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl dill, finskuren
  • salt
  • svartpeppar, nymalen

Gör så här

  1. Häll av och låt sillen rinna av. Skär den i ca 2 cm sneda bitar om den är hel.
  2. Rör ihop dijonsenap, senapspulver och honung till en jämn smet i en bunke. Blanda i gräddfil, majonnäs och dill. Tillsätt sillen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg sillen i en glasburk med lock. Ställ in i kylen minst 1 timme, men gärna över natten.
TIPS!
läs mer
Colmans Potatis- och jordärtskocksgratäng med ädelost

Fler tips!

Fler tips och inspirerande recept från Colman's hittar du här!

Läs mer