I samarbete med Colman’s

Colman’s grundades 1814 av Jeremiah Colman i utkanten av Norwich i östra England. Den heta, karaktäristiska smaken kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön. En blandning som är en väl bevarad hemlighet ända sedan Jeremiah satte locket på sin första burk.
Colman's har genom tiderna använts till såväl matlagning som till medicin men ses idag som en högkvalitativ matlagningsingrediens i såser, dressingar och kryddblandningar. På den svenska marknaden finns idag två varianter: Colman's senap och Colman's senapspulver där den senare är den mest välkända och är en fantastisk smaksättare i grytor, såser eller rubs till sommarens grillning.
Colman’s – det heta pulvret
Goda recept från Colman's
Fler tips!

Maldon
Det finns salt, och så finns det Maldon havssalt. Här hittar du inspirerande recept med Maldon
Sponsrat innehåll
Kikkoman
Originalet och hantverket från Japan. Med en naturligt kraftig umami och god sälta är Kikkoman är en mästare på att trolla fram och lyfta andra smaker!
Sponsrat innehåll
Colman’s
Den heta, karaktäristiska smaken kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön. Här hittar du goda recept med Colman's.
Sponsrat innehåll
Grey Poupon
Dijonsenapen med syrlig karaktär som levererar förstklassigt franskt sting. Här hittar du recept med Grey Poupon.
Sponsrat innehåll