Colmans header NY2
colemans_logo_svg
Colman’s grundades 1814 av Jeremiah Colman i utkanten av Norwich i östra England. Den heta, karaktäristiska smaken kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön. En blandning som är en väl bevarad hemlighet ända sedan Jeremiah satte locket på sin första burk.

Colman's har genom tiderna använts till såväl matlagning som till medicin men ses idag som en högkvalitativ matlagningsingrediens i såser, dressingar och kryddblandningar. På den svenska marknaden finns idag två varianter: Colman's senap och Colman's senapspulver där den senare är den mest välkända och är en fantastisk smaksättare i grytor, såser eller rubs till sommarens grillning.

Colman’s – det heta pulvret

Goda recept från Colman's

Mortlat kryddsmör
Vit sparris med mousselinesås
Lamm med brässerad amadine och salvia-aioli
Fusk-bearnaisesås på ett kick
Halloumi- och morotsvåffla
BBQ-rub med senapssting
ENKELT
Laxtacos Salma style med pico de gallo
Artikel

10 smakrika vardagsrätter

Letar du efter ny inspiration i köket? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat 10...