Krämig rödkålssallad - se & gör

15 m
8 bufféportioner
Spela video Krämig rödkålssallad - se & gör
Foto: TV4
15 m
8 bufféportioner

Du behöver

  • 550 g rödkål på burk
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl persilja , hackad
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 0,5 dl russin
  • 1 syrligt äpple
  • 1 dl valnötter, rostade

Gör så här

  1. Låt rödkålen rinna av i en sil. Blanda dijonsenap med persilja, crème fraiche, salt och peppar samt russin.

  2. Skär äpplena i tunna klyftor och hacka nötterna grovt. Spara en matsked av både äppelklyftor och nötter. 

  3. Blanda alla ingredienser med krämen och kålen, lägg upp på ett vackert fat och toppa med dina sparade ingredienser samt lite hackad persilja.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept